Людям з порушення зору Звичайна версія

ПАСПОРТ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ (АУКЦІОНУ) з продажу прав вимоги АТ «ДЕЛЬТА БАНК» НА ЕЛЕКТРОННОМУ ТОРГОВОМУ МАЙДАНЧИКУ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮКРЕЙН ПРОПЕРТІ ГРУПП"

25.02.2019

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє про проведення відкритих електронних торгів (аукціону) з продажу наступних активів, що обліковуються на балансі АТ «Дельта Банк»:

№ лоту Найменування активу Стислий опис забезпечення***

Початкова ціна продажу лоту,грн.,

(без ПДВ)

Публічний паспорт активу (посилання)
Q3492564226b941 Право вимоги за кредитним договором №11364963000 від 26.06.2008 року*, укладеним з фізичною особою 1-кімнатна квартира, загальною площею - 140,9 кв.м., житловою площею - 138,2 кв.м, яка знаходиться за адресою: Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Рогальова. Іпотекодавцем є Позичальник.Договір поруки із фізичною особою. 3 185 096,00** http://torgi.fg.gov.ua:80/121199
Q3492564226b942 Право вимоги за кредитним договором №301-Ф від 07.04.2005 року, укладеним з фізичною особою

Майнові права на нерухомість, будівництво якої не завершено, а саме: майнові права інвестора на одержання у приватну власність квартир після завершення їх будівництва і реєстрації прав власності у встановленому порядку, а саме:

а) 11 двокімнатних квартир: Київська обл., м. Київ, вулиця Сім"ї Сосніних;

б) 4 однокімнатних квартир: Київська обл., м. Київ, вулиця Сім"ї Сосніних.

Іпотекодавцем є Позичальник.

12 940 645,60** http://torgi.fg.gov.ua:80/121201

*майнові права за даними кредитними договорами обтяжено заставою на користь третіх осіб, наразі триває судове провадження для зняття вказаних обтяжень.

**Якщо до фактичної дати проведення аукціону/дати підписання протоколу торгів/дати підписання договору відступлення прав вимоги відбулося погашення позичальниками кредитної заборгованості в повному обсязі чи частково, що призвело до зменшення станом на фактичну дату проведення аукціону/дату підписання протоколу торгів/дату договору відступлення прав вимоги загальної заборгованості за кредитами, початкова ціна продажу лоту, затверджена ФГВФО, не змінюється.

***З детальною інформацією щодо обтяжень предметів забезпечення, тощо, можна ознайомитися в Кімнаті даних Банку.

Всі витрати у зв’язку з укладанням та виконанням договорів відступлення прав вимоги несе покупець.

Номер та дата рішення виконавчої дирекції Фонду про затвердження умов продажу активів Рішення Виконавчої Дирекції № 2694 від 05.12.2016 р.
Організатор відкритих торгів (аукціону) ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮКРЕЙН ПРОПЕРТІ ГРУПП" (скорочене найменування –  ТОВ "ЮКРЕЙН ПРОПЕРТІ ГРУПП") майданчик "Open Tender продажі" працює щоденно, крім вихідних, з 09:00 до 18:00, за адресою: 03056, м. Київ, пров. Індустріальний, буд.23 офіс 301,  тел. (044) 453-22-55 та Посилання на перелік організаторів відкритих торгів (аукціонів): http://torgi.fg.gov.ua:80/prozorrosale
Учасники торгів Юридичні особи та фізичні особи (продаж прав вимог за кредитними договорами або договорами забезпечення виконання зобов’язання не може здійснюватися боржникам та/або поручителям за такими договорами)
Розмір гарантійного внеску 5% (п’ять) відсотків від початкової  вартості лота.
Вимоги щодо кількості зареєстрованих учасників Відкриті торги (аукціон) не можуть вважатися такими, що відбулися, у разі відсутності кроку відкритого конкурсу (аукціону) у розрізі лоті,  або якщо на участь у відкритому конкурсі (аукціоні) було зареєстровано лише одного потенційного покупця..
Банківські реквізити для зарахування реєстраційного та гарантійного внесків Перерахування гарантійного внеску здійснюється на поточний рахунок  організатора відкритих торгів (аукціонів), на електронному майданчику якого зареєструвався учасник. Інформація про банківські реквізити організаторів відкритих торгів (аукціонів) розміщені за наступним посиланням:  http://torgi.fg.gov.ua:80/prozorrosale
Крок аукціону Крок аукціону — не менше1 % (одного відсотка) від початкової вартості лоту (за відсутності кроку відкритих торгів (аукціону) за лотом, торги (аукціон) вважаються такими, що не відбулися).

Порядок ознайомлення з активом

у кімнаті даних

Для ознайомлення з активом у кімнаті даних необхідно подати заявку про зацікавленість у придбанні активу та підписати договір про конфіденційність http://torgi.fg.gov.ua/nda). Заявки подаються в паперовому та електронному вигляді на наступні адреси:

1) ФГВФО, 04053, м. Київ, вул. Січових Стрільців, будинок 17, та електронною %[email protected]">поштою: [email protected];

2) АТ «Дельта Банк» Тел. (044) 500-00-18, м. Київ бул.Дружби Народів, 38 [email protected]

Контактна особа від банку з питань ознайомлення з активом

Контакт центр АТ «Дельта Банк» Тел. (044) 500-00-18,

м. Київ бул.Дружби Народів, 38 [email protected]

Дата проведення аукціону 27 лютого 2017 року
Час проведення аукціону Точний час початку проведення відкритих торгів (аукціону) по кожному лоту вказується на веб-сайтах організаторів торгів (http://torgi.fg.gov.ua:80/prozorrosale)
Адреса для доступу до електронного аукціону http://www.prozorro.sale/
Термін прийому заяв на участь в аукціоні

Дата початку прийому  з дати публікації оголошення

До 26.02.2017 року 20:00

Кінцеві дати сплати:

гарантійного внеску

26.02.2017 р.

Гарантійний внесок може вважатися сплаченим із моменту його зарахування на банківський рахунок оператора, якщо це відбулося не пізніше ніж за одну годину до закінчення строку подання цінових пропозицій

Розмір реєстраційного внеску Реєстраційний внесок відсутній.
Кожний учасник відкритих торгів (аукціону) погоджується з Регламентом роботи електронної торгової системи щодо проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу майна (активів) банків, в яких запроваджено процедуру тимчасової адміністрації або ліквідації, який розміщений на веб-сайті організатора відкритих торгів (аукціонів), та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити такому організатору відкритих торгів (аукціонів) винагороду за проведення аукціону.