Людям з порушення зору Звичайна версія

Житловий будинок, реєстраційний №1195200121212, заг. пл. 102,2 кв.м. за адресою: Закарпатська обл., Виноградівський р., с.Пушкіно, вулиця Гагаріна, будинок 1 (3081162). *Відсутня інформація про реєстрацію осіб. На запити Банку та Приватного нотаріуса про отримання інформації щодо зареєстрованих осіб - відповіді не отримано. Банком направлено позовну заяву. У позові відмовлено, готується апеляційна скарга. Відомості щодо права власності (користування) на земельну ділянку, на якій розташований об’єкт нерухомого майна, в Державному реєстрі відсутні. В разі виникнення необхідності, документальне оформлення та витрати на таке оформлення, покладаються на покупця.

Житловий будинок, реєстраційний №1195200121212,  заг. пл. 102,2 кв.м. за адресою: Закарпатська обл., Виноградівський р., с.Пушкіно, вулиця Гагаріна, будинок 1 (3081162). *Відсутня інформація про реєстрацію осіб. На запити Банку та Приватного нотаріуса про отримання інформації  щодо зареєстрованих осіб - відповіді не отримано. Банком направлено позовну  заяву. У позові відмовлено, готується апеляційна скарга. Відомості щодо права власності (користування) на земельну ділянку, на якій розташований об’єкт нерухомого майна, в Державному реєстрі відсутні. В разі виникнення необхідності, документальне оформлення та витрати на таке оформлення, покладаються на покупця.
Номер лоту
GL22N018451
Дата торгів
2020-06-15
Електронна адреса аукціону - https://prozorro.sale/auction/UA-EA-2020-06-09-000028-b
Торги не відбулись Стартова ціна на аукціоні: 246 382,00 грн
Надіслати заявку

Менеджер банку обов'язково зв'яжеться з Вами!

Інформація та документи, розміщені на цьому сайті, були підготовлені Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд) виключно для інформаційних цілей і не повинні вважатися спонуканням до будь-яких дій чи бездіяльності. Інформація та документи, що міститься на цьому сайті, були отримані з/або ґрунтуються на джерелах, які вважаються надійними, але не є вичерпними та не можуть сприйматися як повні або актуальні. Рішення покупця щодо будь-яких дій або бездіяльності повинно ґрунтуватися на власних оцінках та дослідженнях майна (активу/активів), котре реалізується, в тому числі шляхом перевірки інформації у відповідних державних реєстрах та інших відкритих джерелах інформації. Фонд не несе відповідальності за рішення покупця та його наслідки, що ґрунтуються на інформації, викладеній на даному сайті.​