Людям з порушення зору Звичайна версія

Активи зі столичною комерційною нерухомістю в заставі – на аукціоні 17 грудня

ПРЕСРЕЛІЗ   

Фонд гарантування вкладів виставить на продаж на відкритому електронному аукціоні активи АТ «ДЕЛЬТА БАНК»: право вимоги за кредитом юридичної особи та майнові права за 8 кредитами фізичних осіб, які перебувають у заставі Національного банку України. Торги пройдуть 17 грудня 2021 року в системі Prozorro.Продажі.

Загальна заборгованість за кредитами становить 749,7 млн грн. Серед забезпечення, зокрема: нежитлова нерухомість загальною площею 2 265,7 кв. м в центрі міста Києва, земельні ділянки в Київській області та корпоративні права.

Початкова ціна лоту – 749,7 млн грн.

Торги пройдуть відкрито і прозоро – за голландською моделлю аукціону, з покроковим зниженням початкової ціни. Участь у них можуть взяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім позичальників і поручителів за кредитами. Стежити за перебігом торгів можуть усі охочі. Кошти, отримані від продажу цих активів, Фонд спрямує на розрахунки з кредиторами АТ «ДЕЛЬТА БАНК».

Більше інформації про лот GL16N020984 та умови участі в аукціоні можна дізнатися на сайті Фонду за посиланням, а також на сайті Prozorro.Продажі за посиланням. Крім цього, детальна інформація про активи представлена в кімнаті даних банку та у віртуальній кімнаті даних, алгоритм доступу до неї – за посиланням.