Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд гарантування вкладів виставляє на продаж пул кредитів «Дельта Банку» 28 лютого

18.02.2020

ПРЕС-РЕЛІЗ. Фонд гарантування вкладів запланував 28 лютого 2020 року аукціон з продажу пулу активів АТ «Дельта Банк». Торги пройдуть на майданчику ProZorro.Продажі.

До складу пулу увійшли понад 100 кредитів фізичних осіб, у забезпеченні за якими знаходяться транспортні засоби. Це робочі автокредити – позичальники обслуговують їх згідно з графіком погашення заборгованості. Загальний залишок заборгованості за кредитними договорами становить 3,67 млн грн.

Початкова ціна лоту – 3,69 млн грн.

Аукціон пройде за голландською моделлю з поступовим зниженням ціни впродовж дня.

Фонд гарантування вкладів нагадує, що електронний аукціон відбудеться за відкритою, прозорою процедурою. Участь у ньому можуть взяти всі охочі, окрім позичальників і поручителів за цими кредитами. Переможцем аукціону стане той, хто запропонує найвищу ціну за лот.

Детальна інформація про лот GL2N316819 – на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів за посиланням. З умовами участі в аукціоні також можна ознайомитись на сайті ProZorro.Продажі за посиланням. Ознайомитися з матеріалами кредитних справ у складі пулу потенційні інвестори можуть у віртуальній кімнаті даних, порядок доступу до неї – за посиланням.