Людям з порушення зору Звичайна версія

Пул кредитів юросіб АТ «ДЕЛЬТА БАНК» виставлено на продаж

10.01.2020

ПРЕС-РЕЛІЗ. 31 січня 2020 року – у системі ProZorro.Продажі призначено аукціон з реалізації пулу активів неплатоспроможного АТ «ДЕЛЬТА БАНК». Частина з цих активів перебувають під заставою Національного Банку України.

До складу пулу (GL19N214128) увійшли права вимоги за 44 кредитами юридичних осіб та 2 позиції дебіторської заборгованості, що перебувають на балансі АТ «Дельта Банк». Середня прострочена заборгованість за кредитами – 8 років. Загальна заборгованість за договорами склала  2 504 млн грн. За усіма кредитами тривають судові провадження, 13 кредитів перебувають на опрацюванні Державної виконавчої служби.

Стартова ціна пулу – 549 млн грн.

Коротка презентація (тізер) – за посиланням.

У забезпеченні за кредитами, зокрема, торговельний центр та готель в Івано-Франківській обл. Чимало забезпечення було виведено або втратило свою цінність.

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ, що увійшли до складу пулів, потенційні інвестори можуть у віртуальній кімнаті даних. Порядок отримання доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням.

Права вимоги за кредитами, включеними до складу пулу, до цього виставлялися на індивідуальні торги. Пул було сформовано за календарним підходом.

Детальніша інформація про лоти із описом кредитних угод та переданого забезпечення міститься у публічному паспорті активу на інформаційному порталі Фонду гарантування torgi.fg.gov.ua – за посиланням. З умовами участі в аукціоні також можна ознайомитись на сайті Фонду гарантування fg.gov.ua  та ProZorro.Продажі.