Людям з порушення зору Звичайна версія

Пул кредитів юросіб на 487 млн грн виставлено на аукціон у листопаді

23.10.2019

ПРЕС-РЕЛІЗ

22 листопада – у системі ProZorro.Продажі, відбудеться аукціон з продажу пулу активів юридичних осіб, що перебувають на балансі чотирьох неплатоспроможних банків. А саме: АТ «ВТБ БАНК», АТ «Дельта Банк», ПУАТ «ФІДОБАНК», АТ «Банк «Фінанси та Кредит».

Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону.

До складу пулу увійшли права вимоги за 648 кредитами юридичних осіб, 2 банківські гарантії та 13 920 позицій дебіторської заборгованості.

Середня прострочена заборгованість за кредитами – 7 років. Загальна заборгованість за договорами склала 2 531 млн грн. За 86 кредитами тривають судові провадження. Ще 12 кредитів перебувають на опрацюванні Державної виконавчої служби.

Стартова ціна пулу – 487 млн грн.

Коротка презентація (тізер) – за посиланням.

Значна частина кредитів не забезпечені заставою. Проте декілька з них мають у заставі комерційну нерухомість, зокрема в Одеській та Полтавській областях. У забезпеченні за іншими:  цінні папери,  товари в обороті, фінансова порука, майнові права, обладнання.

Пул був сформований за календарним підходом. Тобто до його складу увійшли активи що неодноразово (до 9 разів) виставлялись на індивідуальні торги, але не були викуплені.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ, що увійшли до складу пулу, потенційні інвестори можуть у віртуальній кімнаті даних. Порядок отримання доступу до віртуальної кімнати даних – за посиланням.

Детальніша інформація про лот (F193GL40402) із описом кредитних угод та переданого забезпечення міститься у публічному паспорті активу – за посиланням. Умови участі в аукціоні на сайті ProZorro.Продажі.