Людям з порушення зору Звичайна версія

Пул активів трьох банків виставлено на продаж через FFN

01.10.2019

ПРЕС-РЕЛІЗ

07 листопада 2019 року на майданчику «Фьост Файненшіал Нетворк Юкрейн» відбудеться аукціон з продажу пулу активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК», ПАТ «КБ «НАДРА», АТ «БАНК "ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ», до складу якого входять права вимоги та інші майнові права за кредитними договорами, а також дебіторська заборгованість, частина з яких знаходиться у заставі НБУ.

У забезпеченні більшості зі 164 кредитів знаходиться комерційна та промислова нерухомість, земельні ділянки, житлова нерухомість, транспортні засоби, обладнання, майнові та корпоративні права.

Заставою за частиною кредитів виступають, зокрема, активи:

- потужності підприємства з виробництва плодово-ягідної продукції (23 об’єкти нерухомості – земельні ділянки та виробничі потужності загальною балансовою вартістю 343,7 млн грн; транспорт, у т.ч. вертоліт авіації загального призначення, загальною балансовою вартістю 9,2 млн грн; обладнання, товари в обороті та майнові права загальною балансовою вартістю 5 607,7 млн грн);

- провідного виробника шин в Україні (2 цілісних майнових комплекси загальною площею 332 343 кв. м., балансова вартість яких становить  1 170,9 млн грн; нежитлова будівля площею 915,2 кв м, балансова вартість якої – 2,4 млн грн; рухоме майно (основні засоби, транспорт, товари) балансовою вартістю 7,2 млн грн; акції двох підприємств вартістю 13,6 млн грн; майнові права на 774,9 млн грн).

Стартова ціна лоту – 3 397,5 млн грн.

Торги відбудуться за голландською моделлю.

Умови участі в аукціоні, детальніша інформація про лот (#UKR-2019-05) із описом кредитних угод та переданого забезпечення міститься у публічному паспорті активу на Інформаційному порталі Фонду гарантування torgi.fg.gov.ua за посиланням. Або на веб-сторінці організатора торгів www.ffncorp.com.

Умови участі у торгах доступні на офіційному сайті Фонду гарантування за посиланням.