Людям з порушення зору Звичайна версія

Пул активів «ДЕЛЬТА БАНКУ» із забезпеченням в Одеській області виставлено на торги через DebTex

19.11.2019

ПРЕС-РЕЛІЗ. 27 листопада 2019 року відбудеться аукціон з продажу пулу активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК», більшу частину якого становлять права вимоги за кредитами юридичним особам (14 шт), майнові права за кредитними договорами (7 шт.), дебіторська заборгованість.

27 листопада 2019 року відбудеться аукціон з продажу пулу активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК», більшу частину якого становлять права вимоги за кредитами юридичним особам (14 шт), майнові права за кредитними договорами (7 шт.), дебіторська заборгованість. Деякі активи перебувають у заставі Національного банку України й АТ «УКРЕКСІМБАНК».

У забезпеченні за кредитами – об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції, розташовані в Одеській області, зокрема:

  • 39 тис. м² промислової нерухомості;
  • діючий масложировий виробничий комплекс з обладнанням, з доступом до під'їзної залізничної колії та морського транспортного порту;
  • 5,43 га земель з цільовим призначенням для розміщення олійножиркомбінату. Передбачалось будівництво морського зерноперевантажувального комплексу та двостороннього пірсу;
  • діючий олійножиркомбінат з виробництва маргарину, кулінарних та кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу. Розташований поруч із залізничними коліями на 5,34 га промислових земель.

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни протягом дня.

Аукціон розпочинається 27.11.2019 у проміжок часу з 9-30 до 10-00.

Кінцевий термін прийняття заяв: 27.11.2019 до 16:00.

Номер лоту: #  debtx_8912.

Початкова ціна: 995 368,34 тис. грн.

Усі зацікавлені сторони повинні подати свою реєстраційну інформацію відповідно до наданих вимог через веб-сторінку www.debtx.com завчасно з метою належного опрацювання такої інформації та її підтвердження.

Ознайомлення з активом відбувається шляхом надання доступу до інформації про актив через веб-сторінку www.debtx.com для зареєстрованих учасників торгів (аукціону) та кімнаті даних банку.

Також ознайомитися з активами можна у віртуальній кімнаті даних, доступ до якої надає Фонд гарантування. Для цього необхідно подати заявку про зацікавленість у придбанні активу та підписати договір щодо нерозголошення банківської таємниці та конфіденційної інформації (http://torgi.fg.gov.ua/nda). Більш докладна інформація про лот доступна на сайті Фонду за посиланням або на інформаційному порталі torgi.fg.gov.ua.