Людям з порушення зору Звичайна версія

Пул активів АT «Дельта Банк» повторно виставлено на продаж на майданчику DebtХ

21.05.2019

ПРЕС-РЕЛІЗ

debtx24 травня 2019 року відбудеться повторний аукціон з продажу пулу активів АТ «ДЕЛЬТА БАНК» балансовою вартістю 4 845 892,85 тис грн, більшу частину якого становлять права вимоги за кредитами юридичним особам (15 шт), майнові права за кредитними договорами (7 шт.), дебіторська заборгованість. Деякі активи перебувають у заставі Національного банку України й АТ «УКРЕКСІМБАНК».

У забезпеченні за кредитами – привабливі об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції, розташовані в Одеській області, зокрема:

- 39 тис. м² промислової нерухомості;

- діючий масложировий виробничий комплекс з обладнанням, з доступом до під'їзної залізничної колії та морського транспортного порту;

- 5,43 га земель з цільовим призначенням для розміщення олійножиркомбінату. Передбачалось будівництво морського зерноперевантажувального комплексу та двостороннього пірсу;

- діючий олійножиркомбінат з виробництва маргарину, кулінарних та кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу. Розташований поруч із залізничними коліями на 5,34 га промислових земель.

Торги відбудуться за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни протягом дня.

Аукціон розпочинається 24.05.2019 у проміжок часу з 9-30 до 10-00.

Кінцевий термін прийняття заяв: 24.05.2019 до 16:00

Усі зацікавлені сторони повинні подати свою реєстраційну інформацію відповідно до наданих вимог через веб-сторінку www.debtx.com завчасно з метою належного опрацювання такої інформації та її підтвердження.

Ознайомлення з активом відбувається шляхом надання доступу до інформації про актив через веб-сторінку www.debtx.com для зареєстрованих учасників торгів (аукціону) та кімнатах даних банків, активи яких входять до складу пулу.

Також ознайомитися з активами можна у кімнаті даних, доступ до якої надає Фонд гарантування. Для цього необхідно подати заявку про зацікавленість у придбанні активу та підписати договір щодо нерозголошення банківської таємниці та конфіденційної інформації (http://torgi.fg.gov.ua/nda). Заявки подаються в паперовому та електронному вигляді. Більш докладна інформація про лот доступна на Інформаційному порталі Фонду гарантування.