Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено кредити компаній – дочірніх підприємств відомого в країні рітейлера

22.05.2018

ПРЕС-РЕЛІЗ

7 червня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юросіб – дочірніх підприємств рітейл-компанії, що володіє однією із найперших національних мереж супермаркетів. На продаж активи АТ «Дельта банк» виставляються із початковою ціною реалізації – 34,35 млн грн. Упродовж дня аукціону, який відбудеться за голландською моделлю, ціна продажу автоматично та покроково максимально може знизитися до 6,87 млн грн. Матеріали кредитних справ (у тому числі дані, що містять банківську таємницю) та деталі судово-претензійної роботи, проведеної банком, доступні для вивчення потенційними покупцями у віртуальній кімнаті даних.

Одним лотом на продаж виставлено права вимоги за трьома кредитними договорами. Компанії-позичальники – дочірні підприємства відомого в країні рітейлера, що входить у число найбільших в Україні підприємств роздрібної торгівлі. Мережа магазинів представлена в усіх регіонах України і нараховує понад 70 магазинів.

Компанії-позичальники зареєстровані у містах Дніпро та Запоріжжя, на сьогодні перебувають у стані припинення.

Станом на початок лютого цього року загальна заборгованість за кредитними договорами склала 34,35 млн грн. У забезпечення за договорами передано, зокрема, товари в обороті та договори поруки юридичних осіб.

Детальніша інформація про виставлений на продаж лот, публічний паспорт активу – за посиланням.

Початкова ціна реалізації лоту – 34 352 235,11 грн.

Аукціон з продажу відбудеться 7 червня у сиcтемі ProZorro.Продажі за моделлю голландського аукціону.  

 Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність. Також для зручності потенційних інвесторів, матеріали кредитних справ доступні для вивчення у віртуальній кімнаті даних.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.