Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено права вимоги за кредитом з сучасним фізкультурно-оздоровчим комплексом у Житомирі у забезпеченні

29.11.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

4 грудня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення за яким передано сучасний фізкультурно-оздоровчий та розважальний комплекс у Житомирі. Актив АТ «Дельта банк» виставляється на чергові торги з початковою ціною реалізації 2,99 млн грн.

Компанія-позичальник зареєстрована у м. Житомирі, не перебуває у стані припинення і веде господарську діяльність у сфері «демонстрація кінофільмів». На початок серпня цього року заборгованість за кредитом склала 4,99 млн грн.

При цьому у заставі банку – ліквідна нерухомість. Мова йде про приміщення спортивно-оздоровчого та розважального комплексу з кафе, загальною площею 5 518,2 м2. Територіально об’єкт розміщується у м. Житомир, вул. Кибальчича. На території комплексу, зокрема, функціонує сучасна льодова ковзанка (майже 900 м2), білярдна, боулінг та дитячі розважальні комплекси.  

Публічний паспорт активу із детальною інформацією про лот – за посиланням.  

Чергові торги відбудуться 4 грудня. Детальніша інформація про аукціон – тут

Початкова ціна реалізації – 2 994 495,89 грн.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.