Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено діючу АЗС на Київщині та права вимоги за кредитом, забезпеченим автозаправкою в Одесі

31.07.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Упродовж найближчих тижнів у системі ProZorro.Продажі відбудеться кілька аукціонів, лотами на яких стануть діючі автозаправні станції, або ж забезпечені ними права вимоги за кредитами. 

11 серпня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення за яким передано діючу газову автозаправку в Одесі. Компанія-позичальник є відомим на півдні країни  гравцем на ринку зрідженого газу та веде активну господарську діяльність у сфері роздрібної торгівлі пальним.

На початок червня цього року заборгованість за кредитом склала 2,79 млн грн.

При цьому у заставі банку:

- діюча автозаправна станція в Одесі;

- обладнання АЗС (заправник зрідженого газу пропан-бутан, що складається з резервуарів накопичення газу в кількості 2 шт, виробництва Deltagaz spol s.r.o (Чехія) та заправної колонки "Шельф-100-1-LPG")

- та земельна ділянка площею 0,0650 га, призначена для будівництва автозаправної станції з автомагазином.  

Перелічені об’єкти застави знаходяться в Одесі (вул. Братів Поджіо).

Детальніша інформація про актив – публічні паспорти активу та торгів – за посиланням. Актив перебуває на балансі ПАТ «Укргазпромбанк». 

Початкова ціна реалізації лоту – 487 647,72 грн. Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 10 серпня. 

А уже 7 серпня відбудуться торги з продажу діючої АЗС з прибудовами, що розташовується у м. Переяслав-Хмельницький Київської області. Цілісно-майновий автозаправний комплекс, загальною площею 7462,4 м2, розміщується на 1,2 га земельної ділянки. Окрім автозаправної станції на території також знаходиться кафе-бар, трансформаторна, літні площадки та паркувальний майданчик. Детальна інформація – за посиланням.

Актив перебуває на балансі АТ «Дельта Банк» та виставляється на повторні торги із початковою ціною реалізації 3 534 587,85 грн.

Аукціон відбудеться 7 серпня, кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 6 серпня.

Нагадаємо, у публічних паспортах торгів визначено дату та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.