Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд запрошує ринок визначити ціну прав вимоги за кредитами, із потужностями цукрового заводу та елеваторами у заставі

06.04.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на продаж права вимоги за кредитами юридичних та фізичних осіб, що входять до складу агрохолдингу, однієї із найпотужніших компаній Рівненщини. У рамках передпродажної підготовки Фонд запрошує потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості активів, що перебувають на балансі АТ «Дельта Банк».

Одним лотом на продаж планується виставити права вимоги за 15-ма кредитами. Серед позичальників – три юридичні та дві фізичні особи.  Загальна заборгованість за договорами на початок 2017 року склала 1 120,21 млн грн. Кредити частково перебувають у заставі НБУ.

Основним напрямком діяльності бізнес-групи, до складу якої входять позичальники, є сільське господарство. Підприємства спеціалізуються на вирощуваннi зернових, технiчних, бобових та олiйних культур, зокрема: пшеницi, фуражного та пивоварного ячменю, гороху, пелюшки, вики, кукурудзи, цукрових бурякiв та рiпаку.

У забезпечення виконань за договорами передано, зокрема, потужності цукрового заводу (2000 тон/добу), елеватори силосного типу (90 тис тон) та наземного зберігання (6 тис тон), потужності насіннєвого заводу та обладнання. Об’єкти територіально розташовуються на Рівненщині.

Крім того, у заставі банку – транспортні засоби, товари, майнові права.

Стисла презентація можливого лоту – за посиланням.

Отримати детальну інформацію про активи, шляхом доступу до кімнати даних, можна у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності (представники банку – Ельвіра Шидлось, 067 522 54 24, представник Фонду – Роман Дігтяренко, 044 333 35 94).  

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу [email protected]  до 27 квітня 2017 року.