Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено кредит, у забезпечення за яким передано понад 26 га землі у передмісті Києва

31.03.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

12 квітня у системі «Прозорро.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом фізичної-особи підприємця. У заставі банку – земельні ділянки, площею понад 26 га, у передмісті Києва. Актив перебуває на балансі АТ «Дельта Банк» і на торги виставляється уперше.

Позичальник зареєстрований у м. Бориспіль, Київської області, у минулому обіймав одну з керівних посад у міськадміністрації Києва.

На початок  грудня 2016 року заборгованість за договором склала 22,92 млн грн. У заставі банку – фінансова та майнова порука,  та головне – понад 26 га землі у передмісті Києва. Мова йде  про чотири земельні ділянки площею  2,7920 га, 6,9500 га, 10,9362 та  6,2009 га відповідно, що розташовуються у межах Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області.

Детальний опис лоту (публічний паспорт активу) та паспорт торгів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації лоту – 18 601 289,00 (без ПДВ).

Аукціон відбудеться 12 квітня у системі «Прозорро.Продажі». Організатор торгів – ТОВ «НВП «Інформаційні технології». Заявки на участь у торгах приймаються до 11 квітня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/ .