Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено кредити, у забезпечення за якими передано фруктові сади та холодильний комплекс для зберігання на Херсонщині

28.02.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

21 березня  відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами АТ «Дельта банк». Компанія-позичальник веде господарську діяльність  у сфері вирощування зерняткових та кісточкових фруктів. А у забезпечення за договорами передано фруктові сади та холодильний комплекс для зберігання фруктів на Херсонщині. На продаж активи виставляються уперше.

 Одним лотом на продаж виставлено права вимоги за трьома кредитами. Загальна заборгованість за договорами на початок грудня 2016 року склала 98,95 млн грн.

У забезпечення за договорами передано багаторічні насадження (абрикос, персик, черешня, яблуні) та виноградники, і право оренди на земельну ділянку, площею 2 507 га, на якій вони знаходяться. А також – холодильний комплекс з регульованим газовим середовищем на 600 тон, загальною прощею 2 137,4 м2 .

Крім того, у заставі банку – нерухомість (автогараж, насосні станції системи зрошення, бригадні доми тощо загальною площею понад 5000 м2), автомобілі, сільськогосподарська техніка та інвентар. У забезпечення за договорами також передано систему краплинного зрошення на площі 477,2 га, відкрита та закрита зрошувальні мережі.

Передані у заставу банку об’єкти знаходяться у Херсонській області, м. Нова Каховка.

Детальніша інформація про лот, публічні паспорти активу та торгів, ілюстрована презентація лоту – за посиланням.

Активи на продаж виставляються уперше.

Початкова ціна лоту – 41 303 074,76 грн.

Аукціон відбудеться 21 березня у системі Prozorro.Продажі. Організатор торгів – ТОВАРНА БІРЖА «ПЕРША УНІВЕРСАЛЬНА БІРЖА «Україна».  

Кінцевий термін прийому заявок на участь  у торгах – 20 березня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/