Людям з порушення зору Звичайна версія

Фонд запрошує ринок надати пропозиції щодо можливої вартості активів бізнесу з виробництва та перевалки олійних у Іллічівському порту

09.08.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб планує виставити на продаж пул кредитів АТ «Дельта банк», забезпеченням за якими є активи, які знаходяться на території Іллічівського порту та використовуються для перевалки олії. У рамках передпродажної підготовки з метою попередньої оцінки лоту Фонд запрошує усіх потенційних покупців/інвесторів проаналізувати матеріали кредитних справ та надати свої пропозиції щодо можливої вартості лоту.

Одним лотом на торги планується виставити права вимоги за 14-ма кредитами АТ «Дельта Банк».  Сумарна заборгованість за договорами сягнула 3,56 млрд грн. Компанії-позичальники працюють у сфері виробництва складних жирів та олії, займаються перевалкою та зберіганням олії в Іллічівському порту. 

У забезпечення за кредитами передано земельні ділянки, нерухомість та обладнання з виробництва олійної продукції та перевалки олії. У заставі банку знаходиться 15,77 га на території порту та нерухомість загальною площею понад 39 тис. м2. Також забезпеченням за кредитом виступає цілісно-майновий комплекс з виробництва складних жирів у місті Одеса.

Стисла презентація лоту – за посиланням.

Отримати більш детальну інформацію про активи, шляхом доступу до кімнати даних, можна у відділенні банку після підписання стандартного договору конфіденційності (представник банку – Всемирнова Тетяна, (095) 280 4519, м. Київ, бул. Дружби Народів, 38, t.vsemyrnova@deltabank.com.ua).  

Індикативні оцінки та пропозиції просимо надсилати на електронну адресу [email protected] до 23 серпня 2016 року.