Людям з порушення зору Звичайна версія

ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ПРОДОВЖИТЬ ВИПЛАТИ КОШТІВ ЗА ЗАГАЛЬНИМ РЕЄСТРОМ ВКЛАДНИКІВ АТ «ДЕЛЬТА БАНК»

21.01.2016

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) після технологічної перерви продовжить строк виплат гарантованого відшкодування вкладникам АТ «Дельта Банк» - фізичним особам (у межах 200 тис. грн) згідно загального Реєстру вкладників АТ «Дельта Банк», які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок коштів Фонду. Організація продовження процесу виплат за загальним Реєстром вкладників буде тривати близько двох тижнів.

Звертаємо увагу вкладників АТ «Дельта Банк», які не встигли отримати відшкодування через відповідні банки-агенти до 15.01.2016 р. включно, що у зв’язку з продовженням строку виплат за загальним Реєстром вкладників надсилати листи до Фонду з індивідуальним зверненням не потрібно.

Про точну дату поновлення виплат, а також перелік банків-агентів буде повідомлено додатково на сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті АТ «Дельта Банк» www.deltabank.com.ua, а також у відділеннях АТ «Дельта Банк».

Довідкова інформація за телефонами:

Контакт-центр АТ«Дельта Банк» (тарифікація дзвінків згідно зтарифами оператора зв’язку): 044 428-95-95;

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0 800 30-40-10, 0-800-105-800 (дзвінки по Україні безкоштовні).