Людям з порушення зору Звичайна версія

Відбулось перше засідання постійно діючої робочої групи у складі представників Фонду та вкладників «Дельта Банк»

10.12.2015

Відповідно до досягнутих раніше домовленостей між керівництвом Фонду та представниками Громадської організації «Спілка вкладників АТ «Дельта Банк» розпочала роботу постійно діюча спільна робоча група. До її складу увійшли фахівці Фонду, АТ «Дельта Банк» і представники  громадської організації. Співголовами робочої групи визначені Андрій Оленчик, заступник директора-розпорядника Фонду, та Роман Бадаліс, голова правління ГО «Спілка вкладників АТ «Дельта Банк».

Учасники першого засідання обговорили організаційні засади та пріоритетні напрямки діяльності робочої групи. В першу чергу увага приділятиметься питанням збереження та консолідації активів  АТ «Дельта Банк», інвентаризації та оцінці майна, формуванню ліквідаційної маси та продажу активів АТ «Дельта Банк».

Також учасники засідання затвердили регламент постійно діючої робочої групи та прийняли рішення про створення підгруп для опрацювання окремих напрямів діяльності. Чергове засідання робочої групи планується провести у другій половині січня 2016 року. Про його результати Фонд повідомить на своєму сайті (www.fg.gov.ua).