Людям з порушення зору Звичайна версія

ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ПРОДОВЖИВ ТЕРМІН ДОСТУПУ ДО ІНФОРМАЦІЙНОГО ПРИМІЩЕННЯ АТ "ДЕЛЬТА БАНК" ДЛЯ КВАЛІФІКОВАНИХ ІНВЕСТОРІВ

30.07.2015

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, на прохання кваліфікованих інвесторів, продовжив до 14 серпня 2015 року включно термін доступу до інформаційного приміщення АТ "Дельта Банк". Відповідне рішення прийняла Виконавча дирекція Фонду гарантування.

Нагадаємо, що з метою виведення неплатоспроможного АТ "Дельта Банк" з ринку найменш витратним способом, Фонд гарантування оголосив про пошук потенційних інвесторів. В результаті пошуку від восьми потенційних інвесторів було отримано заявки на такі способи виведення з ринку АТ "Дельта Банк", як відчуження всіх або частини активів і зобов’язань неплатоспроможного банку на користь приймаючого банку - (три банки), а також створення і продаж перехідного банку (п’ять потенційних інвесторів).

Інформаційне приміщення - спеціально відведене приміщення на території неплатоспроможного банку, в якому знаходиться інформація правового та фінансового характеру, вивчення та аналіз якої має надати змогу кваліфікованому інвестору сформувати остаточну фінансову пропозицію щодо виведення неплатоспроможного банку з ринку у спосіб, визначений планом врегулювання.