Людям з порушення зору Звичайна версія

Вкладникам АТ "Дельта Банк" вже виплачено більше 2,7 млрд грн

23.06.2015

ПРЕС-РЕЛІЗ

Вкладникам АТ "Дельта Банк", станом на ранок 23 червня, вже виплачено 2,756 млрд. грн.

Нагадаємо, що виплати гарантованої суми за цим банком розпочались 11 червня і вони є найбільшими за час існування Фонду гарантування. Здійснюються вони через АТ "Ощадбанк", АБ "Укргазбанк", АТ "Укрексімбанк" та ПАТ "КБ "Приватбанк".

 

Фонд запевняє, що коштів на здійснення виплат достатньо і всі вкладники, які включені до реєстру, отримають гарантовану суму протягом встановленого законодавством часу. Наразі виплати здійснюються за депозитними договорами, строк дії яких закінчився до 03 березня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки, в т.ч. зарплатні, пенсійні, соціальні). Сума таких виплат складатиме 4,9 млрд. грн., а в загальному реєстрі сума до виплати вкладникам АТ "Дельта Банк" - 13,1 млрд. грн.

Звертаємо Вашу увагу, що функціонує гаряча лінія АТ "ДЕЛЬТА БАНК" за номером: 0 800 500 600. Зателефонувавши за даним номером можна отримати інформацію про стан рахунків, відкритих у АТ "ДЕЛЬТА БАНК", а також уточнити інформацію про суму коштів, належну до виплат.

Загальну інформацію щодо порядку виплат вкладникам АТ "ДЕЛЬТА БАНК" можна отримати за наступними телефонами "Гарячої лінії з питань гарантування вкладів фізичних осіб": 0 800-30-40-10, 0 800-503-435 (дзвінки по Україні безкоштовні).

У випадку наявності скарг, пов’язаних з отриманням коштів, звертайтеся на електронну пошту Фонду гарантування за адресою: [email protected]. Електронне повідомлення має містити: суть скарги, паспортні дані заявника, назву банку, що здійснює виплати, номер та адресу відділення та іншу інформацію за необхідності.