Людям з порушення зору Звичайна версія

До уваги вкладників АТ "ДЕЛЬТА БАНК"

11.06.2015

Нагадуємо, що з 11 червня 2015 року розпочалися виплати коштів вкладникам АТ "ДЕЛЬТА БАНК" за договорами, строк дії яких закінчився до 03 березня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки, в т.ч. зарплатні, пенсійні, соціальні ). Виплати коштів здійснюються через установи чотирьох банків. Банк, що здійснює виплату коштів, визначено залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з АТ "ДЕЛЬТА БАНК".

Перелік банків, що здійснюють виплати.

Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Звертаємо Вашу увагу, що наразі функціонує гаряча лінія АТ "ДЕЛЬТА БАНК" за номером: 0 800 500 600. Зателефонувавши за даним номером можна отримати інформацію про стан рахунків відкритих у АТ "ДЕЛЬТА БАНК", а також уточнити інформацію про суму коштів, належну до виплат.

За загальною інформацією щодо порядку виплат вкладникам АТ "ДЕЛЬТА БАНК" звертайтесь за наступними телефонами "Гарячої лінії з питань гарантування вкладів фізичних осіб": 0 800-30-40-10, 0 800-503-435 (дзвінки по Україні безкоштовні).

У випадку наявності скарг, пов’язаних з отриманням коштів, звертайтеся на електронну пошту Фонду гарантування за адресою: [email protected]. Електронне повідомлення має містити: суть скарги, паспортні дані заявника, назву банку, що здійснює виплати, номер та адресу відділення та іншу інформацію за необхідності.