Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО БЕЗПОСЕРЕДНІЙ ПРОДАЖ МАЙНА АТ «Дельта Банк»

05.08.2016

 

Відповідно до Рішення Виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за №1338/1 від 28.07.2016 року Уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію АТ«Дельта Банк» оголошує  про початок безпосереднього продажу з 22.08.2016 року юридичним та фізичним особам майна АТ «Дельта Банк» (далі – Банк).

З переліком майна, яке буде виставлятися на безпосередній продаж, періодами продажу такого майна, початковими цінами на таке майно, умовами участі у безпосередньому продажу майна, датами та адресами, за якими потенційні покупці матимуть змогу ознайомитися з майном, потенційні покупці можуть ознайомитися на сайті Банку за посиланням: www.deltabank.com.ua.

Зацікавлена особа зможе подати до будь-якого відділення Банку належним чином оформлену заяву про придбання майна, яке буде виставлене на продаж у відповідний період, про що буде зазначено у додаткових оголошеннях на сайті Банку.

Відповідно до умов Договору купівлі-продажу, покупець повинен перерахувати повну вартість придбаного майна  на накопичувальний рахунок Банку за реквізитами, зазначеними в Договорі купівлі- продажу, або внести вказану суму готівкою в касу Банку.

Після надходження коштів на рахунок Банку, покупець самостійновивозить придбане майно зі складу Банку, адреса якого зазначена в Договорі купівлі-продажу.Передача покупцеві об’єкту продажуздійснюється на підставі Акту приймання – передачі майна.

Більш детальну інформацію Ви маєте можливість отримати, зателефонувавши до Контакт-центру Банку за телефоном: (044) 500-00-18(тарифікація дзвінків з мобільного телефону згідно з тарифами Вашого оператора зв'язку).

Зі списком майна банку, яке буде виставлятися на продаж протягом процедури ліквідації Банку,  можна ознайомитись на офіційному сайті банку за адресою: http://deltabank.com.ua/press/news/2016/08/2440/ з 05серпня 2016 року.

ПЕРЕЛІК ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ